diagonal background

Dette er GOBB Huset

GOBB Huset er en bolig med fokus på bærekraftige, vedlikeholdsvennlige og energieffektive løsninger. Boligen er en moderne bolig med god standard som bygges etter siste gjeldende forskrift (TEK 17). Du som kjøper kan derfor føle en stor trygghet for meget gode byggetekniske løsninger.

Arealeffektiv og praktisk planløsning

GOBB Huset er svært arealeffektiv og til tross for sin størrelse en bolig som er ypperlig for en liten familie. Hvis du ønsker å bo moderne og fremtidsrettet så er dette boligen for deg. Her får du mye hus for pengene!

Boligfakta

BRA58 m2
Soverom 19,7 m2
Soverom 28,3 m2
Stue / kjøkken20,5 m2
Loftstue9,8 m2
Bad6 m2
Bod3,5 m2
Takterrasse15 m2

1. Etasje

Hjertet i GOBB Huset er den fine stua i første etasje med åpen kjøkkenløsning. Her kan du slappe av i sofaen eller nyte et godt måltid ved spisebordet. Og lage middag, mens du forteller historier til gjestene dine. Vegg i vegg med stua og kjøkkenet finner du et romslig soverom. På samme plan ligger også det flotte badet med god plass til alt du trenger.

2. Etasje

Rusler du opp trappa til andre etasje i finner du en koselig loftstue og jammen meg enda et rom som du kan bruke til kontor eller et ekstra soverom. Fra loftstua vil du også legge merke til noe av det aller fineste med GOBB Huset – nemlig en stor takterrasse på hele 15 kvm! Her får du sol og utsikt i 3 himmelretninger. Takterrassen er perfekt for lange frokoster og sene sommerkvelder.

– Jeg synes det er fint at vi unge får muligheten til å kjøpe minihus. Vi får dermed mulighet til å faktisk komme oss inn på boligmarkedet.

Iver Bjørnsgaard
Eier av GOBB Hus

Meld din interesse

Ja takk – jeg vil gjerne motta informasjon om GOBB Hus i vårt distrikt.