diagonal background

GOBB Hus på Gjøvik!

Alle husene er dessverre nå solgt!

Arealeffektiv og praktisk planløsning

GOBB Huset er svært arealeffektiv og til tross for sin størrelse en bolig som er ypperlig for en liten familie. Hvis du ønsker å bo moderne og fremtidsrettet så er dette boligen for deg. Her får du mye hus for pengene!

Boligfakta

BRA58 m2
Soverom 19,7 m2
Soverom 28,3 m2
Stue / kjøkken20,5 m2
Loftstue9,8 m2
Bad6 m2
Bod3,5 m2
Takterrasse15 m2

Vi «snur» husene på Bondelia Hage

Flere har kommentert at de ønsket mer utsikt mot Mjøsa på de GOBB Husene vi skal bygge på Bondelia Hage. Det har vi nå gjort noe med! Vi har speilvendt husene slik at du nå fra takterrassen har god utsikt mot Mjøsa. Du kan lese mer og se illustrasjon av utsikten fra flere av husene ved å klikke her.

GOBB Hus på Bondelia Hage

Tomta på Bondelia Hage er solrik og har flott beliggenhet med utsikt til Mjøsa. Det er kort veg til barnehage, til skole og det er gode bussforbindelser både inn til byen og til Toten.

På Bondelia Hage er det allerede bygget 2 eneboliger i rekke, 4 rekkehus og 3 atriumshus. På området skal det etableres et felleshus i den tidligere rektorboligen. Her blir det felles sosiale rom og en gjesteleilighet for besøkende til området.

På området ellers blir det etablert lekeplasser og en utendørs treningspark. Det blir også muligheter for at beboerne kan lage sine egne parsellhager på området og dyrke egne grønnsaker.

Med andre ord: Dette blir et godt sted å bo!

Meld din interesse

Ja takk – jeg vil gjerne motta informasjon om GOBB Hus i vårt distrikt.