Velkommen til ditt nye GOBB Hus!

Tirsdag 18. oktober kunne vi endelig si «Velkommen til ditt nye GOBB Hus» til de seks første beboerne. En stor dag for GOBB og en stor dag for eierne av sine nye GOBB hus.

Denne dagen, 18. oktober 2022, vil bli markert i historiebøkene til GOBB. Da overleverte vi de første GOBB Husene til fornøyde eiere. Det skjedde på Prøvenlia på Raufoss i Vestre Toten kommune – Norges mest bovennlige kommune. Og det var nettopp i forbindelse med denne kåringen at tanken om å bygge de første GOBB Husene akkurat her ble født. Kommunen var fleksible og velvillige og ga oss lov til å endre på planene slik at minihusene på 54 kvm kunne se dagens lys.

Og etter det har det gått fort. Modulene til husene ble fraktet til tomta så sendt som i midten av august. Nå, 3 måneder etter, står de altså ferdig og klare til å ta i mot sine første beboere. Her får de stue, kjøkken, soverom og bad i plan 1. I plan 2 får de to rom som man kan bruke til en ekstra stue, et ekstra soverom eller et hjemmekontor. Her er det også utgang til en flott takterrasse på hele 14 kvm. Her kan man nyte solen dagen lang. Området rundt husene er allerede lagt med grønn og flott ferdigplen og tunet som husene omkranser innbyr til mange hyggelige nabo-sammenkomster. Det er egen parkeringsplass rett ved  husene og hver bolig har egne boder for lagring av ting og tang.

Nå starter snart monteringa av de neste 10 GOBB Husene rett over gata. De skal stå ferdig i løpet av januar måned til glede for 10 nye kjøpere som bare venter på å få tatt sitt nye GOBB Hus i bruk.

Meld din interesse

Ja takk – jeg vil gjerne motta informasjon om GOBB Hus i vårt distrikt.